Információk

u

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A beküldött űrlapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel. Várhatóan 2 munkanapon belül kollégánk telefonon veszi fel Önökkel a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

u

Mi történik, ha hibásan töltöm ki az űrlapot?

Mivel mindeképpen visszahívjuk Önt, a pontos egyeztetés telefonon történik. Az űrlap pontos kitöltésével azonban segíti logisztikai munkánkat.

u

Biztos, hogy a legmegfelelőbb készüléket választottam?

Telefonos megkeresésünk során felmérjük a berendezéssel kapcsolatos igényét is, ha Ön kéri. A beszélgetés alkalmával van lehetősége készüléket is módosítani.

u

Milyen kötelezettséggel jár az űrlap kitöltése?

Tulajdonképpen semmivel. Örömmel vesszük az érdeklődést és miután a munka kivitelezése további egyeztetést kíván, kollégánk mindenképpen vissza hívja Önt.

u

Kitöltöttem az űrlapot és nem hívtak vissza!

A legtöbb esetben valószínű, hogy elvétette a telefonszámot, így kollégánk nem tud kapcsolatba lépni Önnel. Ilyenkor emailben fogjuk keresni. Az is előfordulhat, hogy épp nem alkalmas időben jelentkezünk, ezért kérjük ellenőrizze híváslistáját!

u

Szeretnék elállni a megrendeléstől az űrlap beküldése után

Ez esetben vagy megvárja, hogy megkeressük és szóban lemondja. Ha kollégánkkal nem szeretne beszélni, kérjük mondja le megrendelését emailben a fabiangroupkft@gmail.com email.címen.

Megrendelő űrlap